Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Θετικός (υπό όρους) για μια δεύτερη ταινία «Η Μάσκα» ο Τζιμ Κάρεϊ

*
Ο Τζιμ Κάρεϊ φαίνεται πως δεν αποκλείει το ενδιαφέρον του για μια δεύτερη ταινία «Η Μάσκα». Στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας Sonic The Hedgehog, ο δημοφιλής ηθοποιός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο και άφησε να εννοηθεί πως θα έμπαινε ξανά στο στούντιο για μια νέα ταινία «Η Μάσκα» αν υπήρχε ο κατάλληλος άνθρωπος να αναλάβει το κομμάτι της σκηνοθεσίας. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως «δεν πιστεύω στις συνέχειες. Νομίζω ότι στην πρώτη ταινία έπαιξε μεγάλο ρόλο ο σκηνοθέτης. Δεν θέλω να το κάνω για να το κάνω. Θα το επιχειρούσα μόνο αν υπήρχε κάποιος τρελός οραματιστής σκηνοθέτης». Η ταινία «Η Μάσκα» προβλήθηκε το 1994 και εκτόξευσε την καριέρα του Τζιμ Κάρει, ο οποίος έδινε σάρκα και οστά στον πρωταγωνιστή της ιστορίας, Στάνλει Ίπκις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*